Joomler!.net - Decided on Joomla!

Wiki or Wordpress? No it is JContentPlus.

Latest Posts

Email send but did not recieve
Avatar Danny 2013/02/18 20:20
Hi, Thank you for this wonderfull plugin. I use it on many sites. I have a strange situation: ...
Email send but did not recieve
Avatar Danny 2013/02/18 20:17
Hi, Thank you for this wonderfull plugin. I use it on many sites. I have a strange situation: ...
Database Error during backup.
Avatar Paul Engel 2012/01/25 07:38
I've been using JBackup for months without a problem. (I get an email every night with the backu...
Re:Email stopped after re-installing the plgugin!
Avatar Joomler! 2011/09/05 08:21
After renamed it, I was able to install it.
Re:On what folder are backups saved?
Avatar Joomler! 2011/09/01 08:41
Save to /plugins/system/jbackup

Popular Posts

XMLRPC 1.7.1 - WindowsLiveWriter 2011 Unable to connect
Avatar John Wicks 2011/11/15 15:49
Hello, I've been using the old XMLRPC/RSD/MetaWeblog API setup for j1.5.x for some time. I've ...
Category for new Blog Entry
Avatar Sven 2012/02/21 22:44
Hi, i miss something: how can i add a standard category for a new blog entry? Your plugin work...
Joomla 2.5.4 - XMLRPC 1.8.1 - Windows Live Writer 2011
Avatar Graeme English 2012/05/14 20:49
Having trouble making this combination work. The home page on my website includes the following: ...
problem operating with live writer
Avatar gil 2011/10/09 19:04
Hi, I connect windows Live writer to joomla with your extention. I use joomla 1.7, and php 5.3....
joomla 2.5 xmlrpc 1.8 windows live writer
Avatar moblix 2012/07/28 09:20
on a default install of joomla i cannot get your mod to work with windows live writer. The link t...

Forum Stats

All times are UTC + 9 hours
Total Topics:258
Total Posts:1251
New Members:
Avatar Euna I Avatar Roland Herndon

Forum Online

Total Online:118
Total Guest:118
Bottom
Home » Support » Plugins » Free Plugin » JBackup » Email send but did not recieve
Email send but did not recieve
Email send but did not recieve
Monday, 18 February 2013 20:17
0 votes
Hi,

Thank you for this wonderfull plugin. I use it on many sites. I have a strange situation: I use 1.5.3 on joomla 1.5 websites. I recently moved to another server (php.5.3) and the email function isn't working anymore.

If I use 'only cron' the backup is created. The problem is that the log says that backup and mail are successfully send but I never recieve the actual mail.

Do you have any idea where to look?

Any help is much appreciated.

Thanks in advance,
Danny
Danny
Fresh Boarder
Fresh Boarder
2
2013/02/18
 
Home » Support » Plugins » Free Plugin » JBackup » Email send but did not recieve
joomler.net is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters.
The Joomla!(R) name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries.
joomler.net is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.